Elinstallation

Fjärdinge El utför alla typer av elinstallationer. Våra kunder består av allt ifrån byggentreprenörer och industriföretag till lantbrukare och privatpersoner. Förutom nyinstallationer utför vi även kompletterande elinstallation. I villan kan det handla om att komplettera med extra eluttag, en ny elcentral etc. Ibland handlar det om att ansluta en hushållsmaskin till elnätet. På industrin är det ofta fråga om en maskin som ska kopplas in för första gången eller som ska flyttas. I vilket fall har du en enda partner som tar hand om alla dina elbehov.

En del elarbeten kan du få fördelaktiga ROT-avdrag för. Vi hjälper dig med administration och ansökan. Kontakta oss för mer information om hur du kan utnyttja rotavdrag vid elinstallationer.

Elservice

Vi finns där för dig om olyckan är framme eller något elektriskt bara har slutat fungera. Ringer du från industrin eller lantbruket vet vi att det är bråttom och prioriterar arbetet.

Full elbehörighet

Vi innehar naturligtvis elbehörighet och låter våra medarbetare löpande fortbilda sig. Så när du anlitar oss kan du vara säker på att du alltid får en säker och korrekt elinstallation.